Hillerød Motor Co. A/S

Hillerød (kun værksted)

Om os

Hillerød Motor Co. A/S er en familieejet virksomhed som går helt tilbage til 1920 med en beliggenhed midt i Nordsjælland i Hillerød centrum.

Vi er autoriseret OPEL service- & garantiværksted for personbiler og varevogne samt Ford og Bosch Car Service værksted og kan som Danmarks ældste Bilforretning med mere end snart 100 års erfaring, kalde os for service specialister. Vi har altid et stort udvalg i top-klargjorte nyere brugte biler. Derudover har vi et stort netværk, vi trækker på og samarbejder med inden for alle bilmærker. Det betyder, at hvis du ønsker at udskifte personbil eller varevogn, vil vi fremskaffe den ønskede nye bil – enten i vores egen forretning eller som formidling. Vi tilbyder Multibrand - det vil sige at uanset ønske for bilmærke til køb, finansiering eller erhvervsleasing, vil vi kunne tilbyde dette til meget konkurrencedygtige priser.

Derudover tilbyder vi flere specialer bl.a. oliefyrsmontering, GPS-Tracker løsninger, Dæk-Hotel, aircon-specialist, 4-hjulsudmåling, diesel-specialist, eftermontering af tilbehør og indretning af varevogne, samarbejdsaftaler, skadesværksted, lånebiler, glasskade rudeskift og reparationer, ect.  

For at yde vores kunder den bedste service er vores virksomhed ligeledes CEUS-certificeret og tilsluttet Danmarks Automobilforhandler Forenings værksteds- og reparations-kontrol. Vi tilbyder dig absolut nærhed, tryghed og dedikerede medarbejdere med mange års erfaring. 


Vi skal for en god ordens skyld gøre opmærksom på at lavpris servicekampagner, som f.eks. Opel 4 Life og Ford Motorcraft, ikke kan kombineres med andre rabataftaler. 

 

Vi tilbyder personlig kontakt og tillidsfuld servicerådgivning og vejledning i hele forretningen - til dig som kunde og om din bil - ligesom i gamle dage, hvor en aftale er en aftale.!

Så spørg Hillerød Motor Co.

Vi byder dig velkommen.